DNA - Foto pixabay 3539309

Oversterfte door mRNA-injecties

Er komt langzaam wat meer duidelijkheid over de bijwerkingen en mogelijke verbanden tussen mRNA-injecties en plotselinge – onverklaarbare – sterfgevallen. Het gaat hier om verklaringen voor de actuele statistische oversterfte. De overheid wil geen onderzoek doen naar de redenen voor die oversterfte, maar er komen steeds meer feiten op tafel.

Toch gaat de beïnvloeding van de meningsvorming maar door. Telkens wanneer er nieuw “bewijs” ligt vind je enkele dagen erna “factcheckers”, die alles weer (willen) relativeren. Het vinden van onomstotelijk bewijs van schadelijkheid van de mRNA-therapieën zou natuurlijk enorm veel mensen in een kwaad daglicht stellen. Geen wonder dat steeds weer de causaliteit ter discussie staat en de verspreiders van anti-overheidsnieuws in de complothoek worden gedrukt. Het lijkt er nu echter op dat de positie van de overheid onhoudbaar wordt.

Pfizer-rapport over bijwerkingen vrijgegeven

Bijzonder nieuws was deze week de vrijgave van onderzoeksresultaten naar bijwerkingen, een onderzoek van Pfizer zelf tijdens de ontwikkeling van de mRNA therapie. Deze resultaten zouden eerst voor 75 jaar geheim blijven, maar na een verloren rechtszaak in de VS heeft Pfizer ze aan de openbaarheid moeten vrijgeven. Het blijkt dat er intern binnen Pfizer veel meer en veel ernstiger bijwerkingen werden gerapporteerd dan er naar de afnemers werd gecommuniceerd.

Op Twitter ging op 2 december een opname viraal van meneer Koenderink die 5 minuten spreekrecht had in de gemeenteraad van Haaksbergen. Meneer Koenderink weet het heel duidelijk te zeggen:

Died Suddenly

Op 21 november werd de documentaire “Died Suddenly” op Rumble gepubliceerd. Vanwege de close-up opnamen van het vissen van eiwitslurries uit aders uit lijken is het geen film voor zwakke zenuwen. Ofschoon de film de vinger op enkele zere punten legt, kan er wat hoofdschudden opkomen wanneer de relatie met de depopulatiecomplottheorie wordt gelegd en het WEF en de Great Reset nogal in de demonische hoek worden gezet. Omdat censoren menen dat niemand deze film zou moeten kunnen bekijken vind je hier de link, maar ook een link naar een factcheckingsite. Om te voorkomen dat Libertair Perspectief in je Spambak terecht komt schrijven we “rumble” met spaties ertussen. Dit moet je zelf even repareren.

Myocarditis door mRNA-vaccin.

De Britse Dr. John Campbell presenteert op 5 december een Duits peer-reviewed wetenschappelijk onderzoek met opnames van schade aan de hartspieren (myocarditis) van overleden, gevaccineerde mensen, waarvan de causaliteit met de mRNA-injecties kon worden vastgesteld. De opnamen zijn afkomstig van het wetenschappelijk artikel getiteld “Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination“:

Positie van de Libertaire Partij inzake Covid-maatregelen en “vaccinatie”.

De positie die de LP inneemt in de vaccinatiediscussie is dat elk mens vrij is om op basis van niet gecensureerde informatie een eigen mening te vormen, om zelf beslissingen te nemen over lijf en leven. Met betrekking tot vaccinatie van minderjarigen: kinderen behoren aan de ouders en niet aan de staat. Overheden en partijen die het zelf eigendom willen ontnemen tonen dat ze geen enkel respect voor hun medemens hebben.